För 1 vecka sedan

Fortfarande lite vinglig och blir kallsvettig när jag anstränger mig. Men jag är helt klart mycket bättre än tidigare. 
 
Idag är det 1 vecka sedan jag blev sjuk på riktigt och som jag verkligen mådde skitdåligt. 
 
Det tar sin lilla tid att bli frisk igen efter den där pärsen måste jag ju säga... Men jag ser små framsteg hela tiden...
 
Har nyss haft våran älskade lilla hamster ute också. Hon har ju inte fått komma ut så ofta som hon brukar få heller i och med att jag inte orkat.
Visst är hon väl charmig den lilla tjejen då? :) Det här kortet tog jag nån gång i April eller början av Maj. :D
Också mitt absoluta favoritkort på min älskling och Zizzi då. Lite ihoptryckt ser hon ut att vara men mys med sin husse det står högt på listan det. :D
 
Så då gör det inget att man blir lite ihoptryckt liksom. :D

Drömmer mig bort

Planerar för en helt annan balkong jag. Det är superkul verkligen men det tar lite tid innan man kommer underfund om hur man vill göra. 
 
Jag vet på ett ungefär och det ska köpas lite nya saker dit ut också. Sen ska jag bara få ihop allting i huvudet också så att det ser snyggt ut ute på balkongen. 
 
Köpas lite nya saker på IKEA ska jag göra och på andra ställen. Så när Power Meet är i Juli sen ska vi inviga våran "nya" balkong tänkte jag. 
 
Inte ens älsklingen vet hur jag tänker göra där ute men det kommer att bli fint, det tror jag helt klart. Längtar tills allt är inköpt och fixat. Har planerat för det här i flera månader nu så ja jag ser verkligen fram emot när det blir klart. 
 
Annars idag har jag bara tagit det lugnt. Sovit en hel del. Har varit lite småseg och väldigt trött idag. Men det kommer ju efterpå allting.
 
Kroppen är väl trött fortfarande efter all feber jag hade förra veckan och all infektion... 
 
Försökte diska lite tidigare idag och ska fortsätta med det nu tänkte jag. Jag får ta pauser, vila och så mellan varven därför tar det sin lilla tid också. 
 
Men jag försöker att vara uppe på benen och inte bara ligga så att jag kommer igen fysiskt igen... Men det är jobbigt efter en sån stor infektion som jag hade. Men rätt vad det är är jag på benen igen, absolut. 
Älsklingen och jag när jag testade min nya mobil förra året. Tanken var att vi skulle vara seriösa men det blev visst inte så. :D

Tagit prover och tagit det lugnt idag

Det enda jag gjort idag var att ta prover uppe på sjukhuset. Sen har jag tagit det lugnt bara. 
 
Kan inte göra så mycket annat då jag inte orkar så mycket längre. Men det blir sakta men säkert bättre i alla fall. 
 
Men när jag var uppe på sjukhuset idag och märkte vad trött och slut jag blev av bara det så tog jag ett beslut på att vara hemma även i morgon faktiskt. 
 
Så jag fixade en vikarie och jag får några dagar till att krya på mig på. Skönt måste jag säga!
 
Jag har verkligen haft en make som stöttat mig till 110%, morsan, moster, arbetskamrater, vissa vänner och Facebook vänner som verkligen har visat att dom brytt sig nu när jag varit sjuk. 
 
Det betyder oerhört mycket för mig. 
 
Ikväll ska jag ta det lugnt och kolla på Maria Wern tänkte jag. Mysigt!
 
Visa fler inlägg