Min hemsida

Jag har ju hållit på med min hemsida av och till. Den börjar sakta men säkert ta någotsånär form men den är absolut inte klar.
 
Men vill ni så kan ni kika in där ändå. Den är under uppbyggnad som sagt var. Jag har ju fortfarande ingen egen dator eftersom min gick sönder för en månad sedan.
 
Så jag känner mig ganska begränsad i och med att jag får låna min älsklings dator eller Michelle´s (min bonus dotter) när jag behöver göra nåt på datorn.
 
Men jag som älskar att hålla på med mina bilder, redigera och så känner mig ganska begränsad eftersom jag hade allt på min dator för att hålla på med sånt.
 
På älsklingens dator har jag ingenting installerat men på Michelles. Men varannan helg är hon här så då har jag ingen dator att sitta vid alls.
 
Eftersom både min man och hans dotter sitter vid sina datorer på helgerna. Så då brukar jag mest kolla i min mobil om jag vill göra nåt.
 
Jag sakar min dator super mycket ska jag vara ärlig å säga. Men, men... Ska fixa min dator så att jag kan hålla på med mina bilder igen.
 
Därför blir det inte heller så mycket pysslande med min hemsida. För det är inte alla kvällar jag orkar sitta vid datorn för vissa veckor jobbar jag mycket också.
 
Men i alla fall så har jag börjat med min hemsida. HÄR hittar ni den!
 
Önskar er en trevlig helg och en glad påsk!