ÄNTLIGEN!

Jag har ikväll äntligen fått det precis som jag vill med koderna i bloggen. Efter oändligt många timmar av klurandet av en jäkla skit kod som jag inte fick till... 
 
Jag är inte riktigt sams med den "nya" blogg.se, jag tycker absolut att gamla versionen var mycket, mycket bättre. Fram för allt så gick det lättare att förstå stilmallen och html:en i den gamla versionen tycker jag.
 
Jag gillar inte alls stilmallen (där man gör vissa ändringar för utseendet på bloggen) och det gäller oavsett vilken av mallarna jag tagit.. 
 
Men det är verkligen en utmaning att hålla på med koderna och otroligt roligt också. Men det tar ju sin lilla tid givetvis. 
 
Nu ska jag redigera lite bandy bilder tänkte jag. Min älskling kommer väl snart hem också. Väntar på att han ska komma från jobbet så jag kan lägga mig bredvid honom och krama om min älskling. ♥
 
Här är ett urval av bilderna jag tog när vi var på bandy när Västerås SK spelade mot Hammarby Bandy på deras egna arena på Zinkensdamm.
 
En otroligt fin och mysig arena. Och jag såg otroligt bra där jag stod plus att jag kom så nära spelarna så jag fick lite närbilder och så. 
 
Jag älskade att fota på den här matchen. Trots snöyran som rådde emellanåt.
 
Tobias Holmberg stretchar innan matchen börjar.
Min älskling är en trogen VSK:are han men han gillar också Hammarby Bandy väldigt mycket så han köpte sig en ny och fin mössa dagen till ära han.
Så här glad blev Ted Bergström (nr 10) och Jonas Nilsson när dom gjorde ett mål.
Oscar Gröhn som är jäkligt duktig på att åka fort på sina skridskor. Han far fram som en oljad blixt över isen.
Johan Esplund ramlar i jakten på bollen. Tittar ni riktigt noga så ser man att Hammarby spelaren råkar ta honom i rumpan i fallet. Lite komisk bild tyckte jag det var faktiskt.
Det var några av bilderna jag har tagit det. Fler hittar ni givetvis på min bandy sida på Facebook. Men även på min Flickr. Den som heter Candle Woman.
 
♦ Ha en bra Torsdag! ♦