Tjena!

Jaha så har jag haft mycket att göra igen då. 
 
Jobbat, fotat åt Pride, varit på Power Meet, åkt med Elba Färjan och badat, jobbat, jobbat och jobbat. Det är väl i stort sett det jag hunnit med sen sist. 
 
Jag saknar att blogga ibland men har så mycket för mig nu för tiden så orken finns liksom inte riktigt... 
 
Om drygt två veckor får jag semester. Gissa om det ska bli skönt?! Jag har de senaste månaderna jobbat väldigt, väldigt mycket. 
 
Så nu längtar jag efter semester. Pga att jag jobbat så intensivt så förlängde jag faktiskt min semester med två veckor också.
 
Jag behöver dom veckorna för att vila upp mig känner jag. Ett tag höll jag på att gå in i väggen igen.
 
En gång utbränd alltid utbränd anser jag. När det blir för mycket för mig med jobb och för lite vila då hamnar jag i mina jäkla utbrändhetssvackor..
 
Den här gången var den lite annorlunda än vad den brukar vara så jag såg inte signalerna heller. Annars brukar jag kunna märka av när det är dax att ta det lugnt.
 
Men inte den här gången. Så hela Juni månad var en tuff månad för mig. Så den här veckan var en arbetskamrat snäll och tog mitt jobbarpass på Onsdag.
 
Annars skulle jag ha jobbat 51 timmar den här veckan. Pga att jag hade tagit ett jobbpass extra för en tjej som åkt utomlands. 
 
Men min kropp sa ifrån så jag fick bort Onsdagens jobbarpass så då jobbar jag bara 34 timmar den här veckan.
 
Den här månaden ska vi åka till Sundbyholms slott (utanför Eskilstuna) på Tomas Ledin konsert, Motala på hårdrockskonsert och Bollnäs på Grillnatta. 
 
Fullt upp. Men kul är det att ha saker inplanerade tycker jag. 
 
Avslutar inlägget med två bilder jag tog på min fina älskling när vi åkte med Elba Färjan.
 
Här väntade vi på att den skulle komma.