Fatal Error på Wordpress sidan

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 2348617 bytes)...
 
Nånting sånt stod det för mig när jag försökte att logga in på mitt wordpress konto som jag har. 
 
Jag har ju ett super bra webbhotell sen många år tillbaka. Hos Binero har jag valt att ha mitt. Dom är jätte bra och billiga tycker jag.
 
Allt för att jag ville ha en "egen" adress till min sida. 
 
Nu är jag ju dock på väg från min Wordpress då jag inte är så jätte nöjd med den som en hemsida och blogg... 
 
Har ju hittat ett ställe som jag trivs grymt bra på och som jag kommer att fortsätta på.. Så dit ska jag sen peka om min adress men jag ska inte längre heta CandleWoman som jag hetat i alla år.
 
Nya tider = nya förändringar.
 
Men jag har inte ens kunnat komma in på mitt login för att det hela tiden stått Fatal error och att jag har för lite minne. Och att jag därmed måste frigöra minnet för att kunna logga in.
 
Jag har nu äntligen googlat mig till vad som var felet. Och yes!! Jag fixade det helt själv. Mäkt stolt är jag faktiskt!
 
Vad jag gjorde?
 
Jag loggade in på mitt webbhotell. Scrollade ner till Filer--->Filhanterare.
 
Sökte på wp-config där det är ett förstoringsglas. 
 
Under The Database collate type lade jag till:
 
define('WP_MEMORY_LIMIT', '128M')
 
Spara.
  
Det jag gjorde i och med att jag skrev dit den raden var att jag lade dit ett större minne till mitt webbhotell för att kunna logga in som vanligt igen.
 
För mig krävdes det två tryckningar på spara knappen innan det funkade. Men nu fungerar det som vanligt igen! Åh vad bra!
 
Jag ville nämligen kolla vad jag hade för nåt på min sida innan jag lägger ner den... Jag vill ju t.ex spara ner lite blogginlägg och kolla sidan innan jag övergår till den andra hemsidan.
 
Så jag vart super glad när jag kunde fixa det så enkelt själv. Annars är inte jag så hemma på t.ex webbhotell och sånt.. 
 
Men man lär sig allt eftersom ju.