Punschkaka

4 ägg
3,5 kkp socker
250 g margarin, smält
4 kkp mjöl
1 msk vaniljsocker
1,5 tsk bakpulver
4 msk kakao
1 kkp mjölk
½ dl punsch
Ugn: 175º, 15-20 min
 
Garnering: 
250 g mörk blockchoklad
Punsch
 
Vispa ägg och socker pösigt. Smält margarinet och ha i det. Blanda ihop mjöl, vaniljsocker, kakao och bakpulver och ha i det i äggsmeten. 
 
Rör ner mjölken och punschen i smeten. 
 
Grädda kakan i mitten av ugnen 15-20 minuter. 
 
Låt kakan svalna. Pensla på punschen och låt kakan dra åt sig av den lite grann. Smält blockchokladen och bred på den ovanpå. 
 
Låt chokladen stelna i kylskåpet. Skär upp kakan i bitar och servera.