Polisanmält bedrägeriet

Igår ringde jag och polisanmälde kortbedrägeriet. Helt ärligt så känns det så jäkla trist och ledsamt att drabbas av det här. 
 
Samtidigt så vet jag ju att jag är långt ifrån ensamen om att ha blivit drabbad. Men för mig är det första gången.
 
Idag har jag varit ner på polishuset och hämtat min anmälan. För antagligen kommer jag att behöva skicka in den till min bank också så att dom ser att jag har polisanmält det hela. 
 
I morgon ska jag skriva ut ett papper som jag måste skicka in till banken. På det pappret ska jag beskriva vad som hänt och hur mycket det är som är försvunnet från mitt kort. 
 
Och antagligen vill dom då också ha in polisanmälan som jag gjorde. 
 
Jag hoppas ju givetvis på att få tillbaka pengarna i slutändan. Visst det hade ju kunnat varit mycket värre. Det hade ju kunnat vara hela min lön när jag nyss hade fått lönen.
 
Men 1539 kronor är ändå mycket pengar för mig att bli av med. Men tur att jag har min älskade man som stöttar mig i det här och att vi har hans kort.
 
Jag kan swisha över pengar till andra kort men mitt kort är ju spärrat så det kan jag inte använda alls. Så jag känner mig lite smått handikappad utan kortet ärligt talat.
 
Men det borde komma i början av nästa vecka tycker jag. 
 
Det är så trist att dom lyckas med såna här bedrägerier.
 
Jag har en arbetskamrat som blivit utsatt för den här typen av brott flera gånger. Bara under förra året vart hon av med pengar på kortbedrägerier fyra gånger!! Fyra gånger!! 
 
Men hon åker mycket utomlands hon och det är ju där dom kommit över hennes pengar. Men även här hemma i Sverige. 
 
Men, men... Det löser sig nog. Men det känns i alla fall förjävligt! Blir faktiskt lite nedstämd av det hela. Det känns så osäkert allting. 
 
Gissa om jag kommer att bli mera noga med hur jag kommer att hantera mitt nya kort då. 
 
Skriva in siffrorna från mitt kort på nätet. Glöm det!
Ingen har kommenterat än, bli den första!

Kommentera här!

Publicerat i Min enkla vardag
Taggar: Västerås, bedrägeri, kortbedrägeri, light in the box, sverige, sweden
Visa fler inlägg