Tredje gången gillt eller??

Jo då jag har fått hem min dator efter några veckor utan den.
 
Jag har också lämnat in den ytterligare en gång till för att den betedde sig som tidigare. Fick hem den igen nu idag, nån timme senare är det samma visa igen!
 
Blir tokig! :( I morgon får min älskling åka iväg med datorn till firman. Antingen SKA den funka sen eller också får jag försöka att strida för att få pengarna tillbaka. Wish me good luck liksom! :(
 
Jag saknar datorn och känner mig så begränsad eftersom jag älskar att hålla på med mina bilder och att redigera dom. Inget av det kan jag ju göra.
 
Men det är tur att jag har två datorer jag kan låna hemma hos oss i alla fall. Älsklingens och Michelles.
 
Jag föredrar att sitta vid Michelles dator, alltså min bonus dotters, för att henne har jag fixat in ett Photoshop till för jätte länge sen.
 
Dock är det versionen som var före den jag har. Men det är i alla fall ett PS att jobba i. Och det är inte så jätte mycket annorlunda än det jag har. Så det får duga. Är glad att jag kan låna hennes dator och PS i alla fall.
 
I morgon ska då min älskling lämna in datorn, IGEN, då.. Sen ska han åka och köpa biljetter till morgondagens bandymatch.
 
Vi ska gå på VSK mot Sirius i morgon. Jag går som vanligt för att fota jag och jag märker också att jag lär mig mer och mer av det också.
 
Så det ser jag fram emot. Tror att Robban, min älsklings kompis, också skulle följa med. :D
 
Nu ska jag lägga mig och sova tror jag. Jobbar just nu och slutar 8.30 i morgon bitti.
 
Ha en fin Onsdag!