Ibland blir det inte som man har tänkt sig!

Nej, det blir ju inte det.
 
Pratade med datorfirman tidigare idag som fixar min dator. Det som var felet med datorn var att det var ett tjockt lager med damm í och intill fläkten tydligen.
 
Det var därför den var överhettad. Jag sa hela tiden till min älskling att det är nåt med fläkten tror jag. Plus att jag sa det till firman när jag var in där första gången och beskrev hur datorn krånglade på för vis.
 
Men nej, ingen av dom trodde det... Men tänk så rätt jag hade. Jag trodde dock inte det skulle vara damm i den, trodde mer på att fläkten skulle vara trasig typ.
 
Men nu var det alltså ett tjockt lager med damm och dom skulle åtgärda det idag. Jag fick ett prisförslag som jag godtog för det var faktiskt på ett ungefär den summan jag hade tänkt mig att det skulle gå att laga min dator.
 
När jag sen var på jobbet så ringde dom igen och talade om att det var även moderkortet som det var fel på.. Så det blir 1000 kronor dyrare att fixa den.
 
Fortfarande tycker jag det är billigt med tanke på att dom måste riva hela datorn för att åtgärda de här sakerna. Men det är inget jag tycker vi har råd att lägga pengar på just nu.
 
Men jag sa ok till att dom skulle fixa det. Så den blir klar under morgondagen så jag hämtar den när jag kan sen helt enkelt.
 
I helgen som var så var jag och älsklingen till Bollnäs faktiskt.
 
Jag skulle hjälpa morsan med diverse saker. Och älsklingen gillar Bollnäs väldigt mycket så han ville också följa med.
 
På Fredagen spelade Västerås SK, alltså VSK, premiär match i Elitserien mot Ljusdal så då åkte vi faktiskt till Ljusdal för att kolla på bandy.
 
Jag följde med som sällskap och för att fota jag.
 
VSK´s supporter klubb inför matchen!
 
 
Hela laget peppar varandra innan spelet började.
 
 
Janne Rintala i farten med bollen!
 
Glada miner efter matchen. 5-2 till Västerås!
 
Jag knäppte på Aksel Ekblom efter matchen också.
 
Helgen har gått väldigt fort tycker jag. Morsan var tacksam för att jag bl.a städade åt henne.
 
Efter hennes höftledsoperation så har hon ju svårt att utföra såna sysslor eftersom hon måste gå med krycka när hon går å så..
 
Jag har en viss längtan tillbaka till Bollnäs ibland faktiskt. Men jag trivs också bra här i Västerås. Det är en fin stad med trevliga människor.
 
Jag skulle inte vilja flytta tillbaka till Hälsingland faktiskt. Inte än i alla fall. Om några år vet jag ju inte. Då kanske vi är redo för det jag och älsklingen.. Tiden får utvisa som man brukar säga.