Låtsasvärld

Tänkte på en sak nu ikväll. Jag som snubblar över många olika bloggar och är in och läser ser ju en trend bland bloggare. Främst yngre bloggare.
 
Att man vill vara någonting man egentligen inte är. Vad är det för nåt som är så fel med att vara bara just sig själv då? Den tanken slogs jag av ikväll.
 
Jag försöker inte måla upp en bild av mig själv som inte överensstämmer med verkligheten.
 
Ta t.ex alla dessa s.k fotobloggar. Jag tycker inte att en fotoblogg är en blogg där en person lägger upp en slafsigt fotad bild på t.ex en park eller ett löv.
 
Och att personen ifråga inte ens redigerat bilderna (alltså gjort dom skarpare, ökat lite grann på färgerna så inte fotona ser platta och trista ut) och sen kallar sin blogg för en fotoblogg.
 
Det känns lite grann som att man vill försöka vara som alla andra när man håller på så tycker jag. Det är ju absolut upp till var och en.
 
Och det gäller inte bara bloggarna.
 
Man ser ju också på t.ex Facebook att folk lägger upp text och bilder på hur fina deras hem är. Hur bra dom är på att ta hand om djur och barn, också vet man att verkligheten inte alls överensstämmer med det dom skriver..
 
Det är en konstig värld vi lever i ibland. Jag försöker att alltid hålla mig till så som verkligheten ser ut jag och har inget behov av att försköna min vardag.
 
Även fastän den många gånger inte alls är som jag vill att den ska vara. Men det tjänar ju ingenting till att försöka låtsas vara någonting jag inte är.
 
Ang. bloggar så har jag ju flera bloggar som jag är aktiv på jag.
 
Den här bloggen har jag hållt mig fast vid men när det kommer till min konsertblogg så har jag testat lite olika för att jag inte varit nöjd.
 
Blogg.se var jag inte nöjd med när det gäller min konsertblogg för jag ville ha ett litet mer färdigt koncept på ett annat vis än vad dom kunde erbjuda.
 
Så då bytte jag till blogger.com men den är så svår att förstå sig på tycker jag. Så den har jag mer eller mindre också gett upp.
 
Nu bloggar jag hos Spotlife istället som har sin leverantör hos Wordpress som passar mig ypperligt tycker jag. För jag gillar att blogga under Wordpress och menyerna är enkla att förstå sig på när man väl satt sig in i dom.
 
Så är ni nyfikna på min andra blogg kika gärna in HÄR
 
Anledningen till att jag kallar den bloggen för foto och konsertblogg är för att tydliggöra att jag inte bara lägger upp bilder från olika konserter där.
 
Jag lägger alltså även upp bilder jag tar på hundar, katter, människor, porträttbilder, natur, hamstrar...
 
Jag tycker det är kul att blogga jag och har alltid tyckt det.