Mycket jobbande just nu

Jag jobbar väldigt mycket nu för tiden. Längtar verkligen till semestern nu, men jag har några veckor kvar innan jag är där. 
 
Det är några som har gått på semester på vårat jobb nu så då har man ju passat på att ta på sig lite extra timmar. Och den här veckan som vi är på väg mot nu är min absolut intensivaste jobbarvecka.
 
Jag jobbar alltså Måndag, Tisdag och Fredag 16-08.30 och Lördag 10-Söndag 08.30... Så lite tufft kommer det nog kännas och mycket trött kommer jag att vara.
 
Sen börjar jag igen Måndagen efter så jag är inte så mycket ledig efter den här tuffa veckan heller. Men det är ju inte alltid så här mycket jobb. 
 
Och det ger lite extra pengar i plånboken också. Nackdelen är väl att jag inte hinner med det jag vill göra som t.ex att pyssla om hemmet och storstäda. 
 
Och att pyssla om mina bloggar, bildsidor å allt annat kul man kan göra på nätet... Jag orkar liksom inte hålla på så mycket.
 
Dessutom ska jag på konserter, festivaler och håller på och fotar emellanåt också. Och umgås med älskade mannen i mitt liv. Kärleken.
 
Den här veckan som kommer nu får jag reda på hur det gått med tävlingen som City Festivalen hade här i Västerås också. 
 
Jag hoppas verkligen så himla mycket att jag kommer få vara en av två som får jobba som volontär och fota åt dom på festivalen. 
 
Vad super glad jag skulle bli då! Så håll tummarna för mig!
 
Önskar er en fin vecka!
 
 
 
Ingen har kommenterat än, bli den första!

Kommentera här!

Publicerat i Min enkla vardag
Taggar: jobb, personal assistant, personlig assistent, work
Visa fler inlägg